Дървен пъзел Град с 48 части от Viga Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44582
+ -
35,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървен пъзел Град с 48 части от Viga Toys

  

С дървения пъзел децата опознават градската среда и движението в града. От ранна възраст трябва да се грижим за развитието на детето. От втората годишна възраст се формират основни мисловни процеси, като правилното им развитие през това време е гаранция за по-късен успех в живота на възрастните. Една от формите на комбиниране на забавление с учене е реденето на пъзели. Научните изследвания потвърждават, че децата, които по-късно играят на пъзели, имат по-добри пространствени способности.

Картината на пъзела показва възможните форми на транспорт в града, т.е. автобус, влак, кола, кораб, самолет, велосипед и т.н. Комплектът съдържа 48 елементи от пъзела, номирирани на гърба им с цифрите от 1 до 48, плюс дървена рамка с копие на картинката, което ще помогне на по-малките деца да се ориентират в реденето. Когато усвоят подреждането на пъзела върху съответното изображение, предложете на детето да  наблюдава образеца и отделно от него да подреди пъзела. Накрая скрийте образеца, детето ще подреди елементите от градския пейзаж самостойно, без да наблюдава картината образец.

Нареждането на пъзели, елементите на които са номерирани, помагат за развитие на детското логическо мислене, подобряване на паметта, стимулиране на въображението, обогатяване на речника и подобряване на координацията между ръцете и очите. Освен това децата се упражняват и да отброяват елементите, номерирани с цифри на числата от 1 до 48. След завършване на подреждането можем да насърчим децата да опишат картината със свои думи. Пъзелът е идеално предложение не само за малки деца. Той е чудесено педагогическо помагало, което ще се окаже полезено и в ерготерапията, в часовете по логопедия.

Viga Toys Large Busy Cube отговаря на EN71, ASTM стандарти за безопасност и качество. Изработена от FSC (Forest Stewardship Council) сертифицирана екологична дървесина.

Производител: VIGATOYS

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGATOYS за България.

 

Можете да го откриете в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София – ул. "Цар Симеон " 55,

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 0 до 1г.от 1 до 3 г.и от 3 до 5 годишна възраст“ и "Дървени пъзели и сортери".

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!