Дървен магазин за сладолед на колела от VIGA Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44550
+ -
398,00 лв. 358,20 лв.
Характеристики
Характеристики

 Представяме ви вълнуващия дървен магазин за сладолед на колела от VIGA Toys - една от най-забавните и творчески играчки за вашето дете.

Този дървен магазин предлага на децата възможността да създават и играят със свои собствени сладоледени магазини и ролеви игри. Изработен с висококачествени материали и със специално внимание към детайлите, магазинът предлага реалистичен дизайн и разнообразни аксесоари, които ги вдъхновяват да изживеят истинско забавление.

Включените аксесоари, като сладоледени топчета, конуси за сладолед, различни топинги и дървени парички, правят играта още по-реалистична и забавна. Това ще стимулира креативността на децата, докато те създават свои уникални комбинации от вкусове и обслужват въображаеми клиенти.

Дървеният магазин за сладолед на колела от VIGA Toys е отличен начин за децата да упражнят своите социални умения, комуникационни умения и умения за сътрудничество, като играят с приятели или роднини. Те могат да развиват ролевите си умения, представяйки се като сладоледени майстори или клиенти, и така да създават вълнуващи истории.

Всички продукти от VIGA Toys са изработени от безопасни и екологични материали, които са подходящи за деца. Те отговарят на всички стандарти за безопасност и качество, което гарантира спокойствие на родителите и безгрижно забавление за децата.

Не чакайте повече! Поръчайте дървения магазин за сладолед на колела от VIGA Toys и подарете на вашето дете страхотно преживяване с играта на въображение и творчество. Нека децата се наслаждават на безкрайни игри и сладки моменти с този уникален дървен магазин за сладолед от VIGA Toys!

Продуктът притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Размер на продукта:

730х1120х355мм

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на Viga Toys за България.

 

Можете да го откриете в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София – ул. "Цар Симеон " 55,

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!