Голям дървен дидактически бизикуб от Viga Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44548
+ -
319,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на големия дидактически бизикуб  5 в 1 от Viga Toys

 

Viga Toys създаде нов дидактическикуб с активности, с размери 40 х 40 х 77 см, който привлича вниманието на децата за дълго време. играта с него им позволява да научават нови неща и да развиват нови умения.

 

С дървения дидактически куб децата могат да играят с часове без да губят интерес.

 

Повторяемостта при игрите с дървения дидактически куб позволява на децата да затвърдят получените знания и умения, придава им увереност в следващите игри с различни материали. Понякога просто трябва да помогнем на детето да преодолее неувереността си. 

Дидактичните игри са образователни игри за постигане на определени възпитателни цели. Играта с дървения дидактически куб способства за интензивното развитие на детските умения, детската сръчност и познания, волевите процеси, памет, внимание, логика.

Децата се учат от това, което ги заобикаля. Самата Мария Монтесори препоръчва детето да бъде заобиколено от развиваща среда. Избирайки за игра дървения дидактически куб, като подходяща играчка за възрастта от 18 месеца до 7 години, родителят ще подкрепи естествената радост на детето от заниманията с него. Обучението с дървения дидактически куб по забележителен начин спомага развитието на способности у децата. Задачата на родителя е да помага на детето в процеса на познанието.

Големият игрови бизикуб има 5 различни игри:

-Телен лабиринт с мъниста и фигурки на космически обекти, въртящи се зъбни колела, лабиринт с пътеки и карти, сортировач с фигурки на животни, подвижна стълба.

-Образователна играчка 5 в 1 помага за подобряване на координацията между ръцете и очите, мисленето, въображението на децата.

-Лабиринт с дървени елементи е безопасна игра за трениране на пръсти, фини двигателни умения. Дървен сортировач с 8 фигури на животни подобрява визуалното възприятие на предметите и логическото мислене.

-Завъртането на предавките и пожарната стълба е полезно за укрепване на мускулите на ръцете. Поради многото игри бизикубът е подходящ за група, насърчава комуникацията между децата.

-Дървеният център за игра е актуален у дома, в детските градини и центрове. До пет деца могат да играят едновременно с бизнес дъска под формата на куб.

-Развиващият се куб е изработен от дърво и метал. Всички части са добре полирани, покрити с безвредни бои, стабилно закрепени. Горната страна на теления лабиринт куб може да се обърне навътре за лесно съхранение.

Размери на играчката: 40 х 40 х 77 см.

Viga Toys Large Busy Cube отговаря на EN71, ASTM стандарти за безопасност и качество. Изработена от FSC (Forest Stewardship Council) сертифицирана екологична дървесина.

Производител: VIGATOYS

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGATOYS за България.

 

Можете да го откриете в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София – ул. "Цар Симеон " 55,

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 0 до 1г.от 1 до 3 г.и от 3 до 5 годишна възраст“ и "Дървени пъзели и сортери".

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!