Детски дървен касов апарат от Viga Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44527
+ -
72,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на детски дървен касов апарат от Viga Toys

 

Детски дървен касов апарат е прекрасна играчка за всички малки продавачи. Децата с готовност зареждат магазина, подреждат щанда и с часове могат да играят с  прекрасния детски касов апарат. Към комплекта има четец за карти, скенер за баркодове, хартиена ролка и 40 броя монети. Клавишите се натискат плавно, а чекмеджето се отваря лесно. С касов апарат със сметало математиката ще е забавна за всеки малчуган. Дървеният касов апарат от Viga Toys e прекрасна играчка за развиване на математически и социални умения.

Сюжетно - ролевите игри за момчета и момичета помагат на децата да изразяват свободно емоциите си и да пресъздават събитията, които се случват в живота им. Овладяването и изразяването на емоциите си, както и общуването с други деца или възрастни, е от съществено значение за емоционалното израстването и социалните умения на  малчуганите. Чрез ролевите детски игри момичетата и момчетата се учат да слушат, преговарят, говорят, както и на търпение, а това възпитава емоционално интелигентни деца. Играта с дървения касов апарат от Viga toys развива детското въображение.

Viga Toys знаят колко е забавна играта на продавачи и създаде цяла серия за детски магазин и аксесоари и имат специална колекция с плодове и храни за рязане и залепване.  Детски дървен магазин, хранителни продукти, пазарска количка, касов апарат и др. Всички те са идеални за допълнение към всеки детски магазин.

Продуктът притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGATOYS за България.

 

Можете да го откриете в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София – ул. "Цар Симеон " 55,

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!