Дървена играчка за нанизване VIGA - Кученце PolarB

  • Кат. номер: 44042
+ -
25,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на Дървена играчка за нанизване VIGA - Кученце PolarB  
 

Кулата за нанизване на куче е с дървена основа, към която е монтиран прът за нанизване на халки. Върху него детето нанизва цветни дървени рингове с различна големина и в определена последователност. Накрая пирамидата завършва с глава на усмихнато кученце.

Дървената играчка за нанизване /Hanoi tower/ служи за развитие на фината моторика на пръстите и зрително-моторната координация.

Покажете на детето как да нанизва и премахва пръстените от пръчката. Първоначално то ще се научи да извършва тези действия независимо от размера на пръстените. Когато държи пръчката в ръката си, кажете на детето да извади един пръстен. Помогнете му, ако се бори. Когато всички пръстени са извадени, коментирайте действията на детето и му предложете да ги наниже отново.

След края на първата си годинка детето ще овладее самостоятелното нанизване на халките. Ако сте започнали играта с един, два, можете да увеличите броя на пръстените, за да построите пирамида. След година и половина с помощта на пирамидните пръстени можете да въведете понятието по-голямо, по-малко, а впоследствие – цветове, брой, повече и по-малко.

Дървената основа на кучето-пирамида е полусфера. Това позволява на играчката да се люлее в различни посоки и я прави особено забавна за малките.

Дървената кула за кучета в Ханой има сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

 

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Можете да намерите продукта в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:

София - ул. "Цар Симеон" 55

София - бул. Черни връх 100, Paradise Center

Пловдив - ул. "Христо Г. Данов" 7 /срещу Кукления театър/

 

Размери на опаковката на дървено куче PolarB

80х80х130 мм

Тегло: 0,450 кг.

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага богат асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти вижте " Дървени играчки от 0 до 1 год. и от 1 до 3 години " и " Дървени пъзели и сортери " .

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!