Дървена кола с инструменти PolarB

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44066
+ -
239,00 лв. 191,20 лв.
Характеристики
Характеристики

 Представяме ви забавната и образователна дървена кола с инструменти PolarB от Viga Toys - перфектната играчка, която ще допълни детската фантазия и ще развие техните умения за творчество и ремонт.

Дървената кола с инструменти PolarB предлага уникален дизайн, който впечатлява и вдъхновява децата да създават свои майсторски шедьоври. Комплектът включва разнообразни дървени инструменти, като чук, ключ, винтоверт и други, които ще предоставят на вашето дете чудесни възможности за ремонти и творчество.

Тази играчка е идеална за стимулиране на въображението и развиване на моторните умения на децата. Те могат да се представят като малки майстори и да ремонтират, строят или създават различни неща с инструментите на колата. Това развива техните умения за проблемно решаване и творчество, като същевременно усъвършенстват ръчните си умения.

Дървената кола с инструменти PolarB от Viga Toys предоставя на вашето дете множество възможности за забавление и обучение. Тя може да играе самостоятелно или с приятели, което насърчава социалната игра и сътрудничеството.

Всички продукти от Viga Toys са изработени от безопасни и екологични материали, които са подходящи за деца. Те отговарят на всички стандарти за безопасност и качество, което гарантира спокойствие на родителите и безгрижно забавление за децата.

Не чакайте повече! Поръчайте дървената кола с инструменти PolarB от Viga Toys и подарете на вашето дете страхотно преживяване с майсторски игри и творчество. Нека децата се наслаждават на ремонтните забавления и създават свои собствени проекти с тази чудесна дървена кола с инструменти от Viga Toys!

Размер на продукта:

498х495х320мм

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на Viga Toys за България.

 

Можете да го намерите в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София – ул. „Цар Симеон“ 55,

София - бул. Черни връх 100, Paradise Center

Пловдив - ул. "Христо Г. Данов" 7 /срещу Кукления театър/

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!