Модулен килим за игра ОРТО ПЪЗЕЛ - "Универсален"

  • Марка: ОРТО ПЪЗЕЛ
  • Кат. номер: ОР07
+ -
119,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Модулни килими за игра ОРТО ПЪЗЕЛ

 

 

Модулните килими за игра ОРТО ПЪЗЕЛ подобряват цялостното развитие на децата.  ОРТО ПЪЗЕЛ са модули, които са свързани един с друг на принципа на “пъзел”.  Максималният ефект от прилагането им се постига благодарение на разнообразието от текстури и релефи, както и комбинация от меки и твърди повърхности. Такава комбинация стимулира всички необходими рецептори на стъпалата и допринася за правилното развитие на арка на крака, което предпазва и лекува плоскостъпие.

 

Ярко оцветените модули на ОРТО ПЪЗЕЛ спомагат за развитие на цветовото възприятие и цветовата чувствителност при бебета, малки и големи деца. Процесът на сглобяване на пъзела насърчава развитието на логичното мислене и на фината моторика, а релефната му повърхност е идеална и за сензорна игра.

 

Модулите са в ярки цветове, лесни са за почистване и издържат добре интензивна употреба. Може да се използват както у дома, така и в детски центрове под наблюдение на инструктор. Килимите за игра ОРТО ПЪЗЕЛ нямат аналог.

 

Микс „Универсален“

Модулите на Микс „Универсален“ имат твърда и мека повърхност, за да редуват степента на взаимодействие. Специалните релефни повърхности позволяват правилно да се оформя кракът на детето чрез подобряване на микроциркулацията и мускулната контрактилност.

Възраст – за деца от 1 година нагоре

Количество – 8 модула

  • Модул „Трева“ (твърд) – 2 броя
  • Модул „Бодли“ (твърд) – 2 броя
  • Модул „Шишарки“ (твърд) – 2 броя
  • Модул „Таралежи“ (мек) – 2 брояю

Площ – 0,5 м2

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!