Модулен килим за игра ОРТО ПЪЗЕЛ - микс "Първи стъпки"

  • Марка: ОРТО ПЪЗЕЛ
  • Кат. номер: ОР05
+ -
119,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Модулни килими за игра ОРТО ПЪЗЕЛ

 

 

Модулните килими за игра ОРТО ПЪЗЕЛ подобряват цялостното развитие на децата.  ОРТО ПЪЗЕЛ са модули, които са свързани един с друг на принципа на “пъзел”.  Максималният ефект от прилагането им се постига благодарение на разнообразието от текстури и релефи, както и комбинация от меки и твърди повърхности. Такава комбинация стимулира всички необходими рецептори на стъпалата и допринася за правилното развитие на арка на крака, което предпазва и лекува плоскостъпие.

 

Ярко оцветените модули на ОРТО ПЪЗЕЛ спомагат за развитие на цветовото възприятие и цветовата чувствителност при бебета, малки и големи деца. Процесът на сглобяване на пъзела насърчава развитието на логичното мислене и на фината моторика, а релефната му повърхност е идеална и за сензорна игра.

 

Модулите са в ярки цветове, лесни са за почистване и издържат добре интензивна употреба. Може да се използват както у дома, така и в детски центрове под наблюдение на инструктор. Килимите за игра ОРТО ПЪЗЕЛ нямат аналог.

Микс „Първи стъпки“

Масажните повърхности на микс „Първи стъпки“ имат тонизиращ ефект, помагат за правилното формиране на свода на стъпалото и предотвратяват появата и развитието на асиметрично ходене, което намалява риска от плоско стъпало и влияе положително на състоянието на краката в бъдеще.

Възраст – за деца от 1 година нагоре

Количество – 8 модула

  • Модул „Трева“ (мек) – 2 броя
  • Модул „Морски камъчета“ (мек) – 2 броя
  • Модул „Слънчоглед“ (мек) – 2 броя
  • Модул „Пеперуда“ (мек) – 2 броя

Площ – 0,5 м2

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!