Модулен килим за игра ОРТО ПЪЗЕЛ - микс "Таралежи"

  • Кат. номер: ОР02
+ -
119,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Модулни килими за игра ОРТО ПЪЗЕЛ

 

 

Модулните килими за игра ОРТО ПЪЗЕЛ подобряват цялостното развитие на децата.  ОРТО ПЪЗЕЛ са модули, които са свързани един с друг на принципа на “пъзел”.  Максималният ефект от прилагането им се постига благодарение на разнообразието от текстури и релефи, както и комбинация от меки и твърди повърхности. Такава комбинация стимулира всички необходими рецептори на стъпалата и допринася за правилното развитие на арка на крака, което предпазва и лекува плоскостъпие.

 

Ярко оцветените модули на ОРТО ПЪЗЕЛ спомагат за развитие на цветовото възприятие и цветовата чувствителност при бебета, малки и големи деца. Процесът на сглобяване на пъзела насърчава развитието на логичното мислене и на фината моторика, а релефната му повърхност е идеална и за сензорна игра.

 

Модулите са в ярки цветове, лесни са за почистване и издържат добре интензивна употреба. Може да се използват както у дома, така и в детски центрове под наблюдение на инструктор. Килимите за игра ОРТО ПЪЗЕЛ нямат аналог.

Микс „Таралежи“

Поради ефекта на игличките кръвоносните съдове се разширяват, кръвообращението се ускорява и това води до ускоряване на метаболизма и възстановителните процеси.

Възраст – за деца от 1 година нагоре

Количество – 8 модула

  • Модул „Таралежи“ (мек) – 2 броя
  • Модул „Таралежи“ (твърд) – 2 броя
  • Модул „Кактуси“ (мек) – 2 броя
  • Модул „Кактуси“ (твърд) – 2 броя
  • Площ – 0,5 м2

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!