Паркинг "Фрегата"

  • Марка: WOODPY
  • Кат. номер: 22704
+ -
89,00 лв.
Характеристики
Характеристики

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СГЛОБЯЕМИТЕ КОМПЛЕКТИ WOODPY

 

WOODPY предлага уникална линия от дървени сглобяеми комплекти. Основно предимство е, че са направени изцяло от естествен материал – бреза. Всеки елемент е изработен чрез технологията на лазерно рязане, което осигурява максимална прецизност на размерите, липса и на най-малки неточности или други дефекти. Миризмата, текстурата, усещанията на допир са все ключови предимства когато става дума за дърво.

 

Сглобяването е без лепило и ножици, елементите само се щракват един в друг. Всеки комплект съдържа подробна и ясна инструкция за сглобяване с картинки, която може да бъде разбрана и от деца. Можете да направите играта още по-вълнуваща като участвате заедно с детето. Друга възможност е да използвате бои и да добавите яркост.

 

Сглобяемите комплекти WOODPY развиват креативност, памет, умения за фина моторика,  постоянство, концентрация и много други умения у децата.

 

Паркинг „Фрегата“

Омръзнало ли ви е количките на детето ви да са разпиляни из цялата къща? Е, сега е време да вземете паркинг „Фрегата“ направен от естествено дърво от бреза! Дизайнът представлява структура на четири етажа – има достатъчно място за всичко! Освен това, на последния етаж има специално място за хеликоптер. И за да е лесно на колите да се качват, е осигурен асансьор с повдигащ механизъм.

Паркинг „Фрегата“ е отлично решение за тези, на които им е омръзнала пластмасата! Компанията ни предлага продукти изработени изцяло от безопасен и естествен материал. Стотици родители вече са закупили и са много доволни  - децата просто не могат да се отделят от играта! За още повече удоволствие винаги можете да вземете боички и да оцветите комплекта по ваше желание!

-------------------------------------

Комплекът включва хеликоптер, пътни знаци, бариера и пункт за охрана.

Паркингът е оборудван с повдигащ механизам.

Сглобен размер: 61cm x 20cm x 26cm
112 части

Размер на опаковката:
Единична кутия: 430mm x 230mm x 30mm
Тегло: 2.0 kg

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!