Крепост оборудвана с кралската и армията на живите мъртви

  • Марка: WOODPY
  • Кат. номер: 22703
+ -
139,00 лв.
Характеристики
Характеристики

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СГЛОБЯЕМИТЕ КОМПЛЕКТИ WOODPY

 

WOODPY предлага уникална линия от дървени сглобяеми комплекти. Основно предимство е, че са направени изцяло от естествен материал – бреза. Всеки елемент е изработен чрез технологията на лазерно рязане, което осигурява максимална прецизност на размерите, липса и на най-малки неточности или други дефекти. Миризмата, текстурата, усещанията на допир са все ключови предимства когато става дума за дърво.

 

Сглобяването е без лепило и ножици, елементите само се щракват един в друг. Всеки комплект съдържа подробна и ясна инструкция за сглобяване с картинки, която може да бъде разбрана и от деца. Можете да направите играта още по-вълнуваща като участвате заедно с детето. Друга възможност е да използвате бои и да добавите яркост.

 

Сглобяемите комплекти WOODPY развиват креативност, памет, умения за фина моторика,  постоянство, концентрация и много други умения у децата.

 

Крепост оборудвана с кралската армия и армията на живите мъртви

Не искате детето ви да прекарва дълги часове седейки пред компютъра или смартфона, нали? Тогава определено обърнете внимание на нашето предложение! Само тук можете да намерите уникален сглобяем комплект – крепост с две цветни армии! Нека сина или дъщеря ви реши кой ще защитава замъка и кой ще атакува като избира между армията на живите мъртви и армията на краля!     

Без съмнение този комплект ще e интересен на детето ви за дълго! В същото време то ще може да покаже собствено въображение или да направи сюжет на любима книга, кино или компютърна игра! Нещо повече, комлектите са изработени от естествен материал, който е безопасен за здравето на хората и домашните любимци, екологичен и приятен на допир!

-------------------------------------

Включва две армии с  29 цветни фигури (кралската армия и армията на живите мъртви)
Сглобен размер: 45cm x 45cm x 19.5cm
180 части

Размер на опаковката:
Единична кутия: 430mm x 230mm x 35mm
Тегло: 2.0 kg

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!