Вила с мансарда обзаведена

  • Марка: WOODPY
  • Кат. номер: 22701
+ -
119,00 лв.
Характеристики
Характеристики

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СГЛОБЯЕМИТЕ КОМПЛЕКТИ WOODPY

 

WOODPY предлага уникална линия от дървени сглобяеми комплекти. Основно предимство е, че са направени изцяло от естествен материал – бреза. Всеки елемент е изработен чрез технологията на лазерно рязане, което осигурява максимална прецизност на размерите, липса и на най-малки неточности или други дефекти. Миризмата, текстурата, усещанията на допир са все ключови предимства когато става дума за дърво.

 

Сглобяването е без лепило и ножици, елементите само се щракват един в друг. Всеки комплект съдържа подробна и ясна инструкция за сглобяване с картинки, която може да бъде разбрана и от деца. Можете да направите играта още по-вълнуваща като участвате заедно с детето. Друга възможност е да използвате бои и да добавите яркост.

 

Сглобяемите комплекти WOODPY развиват креативност, памет, умения за фина моторика,  постоянство, концентрация и много други умения у децата.

 

Вила с мансарда обзаведена

Мечтаят ли децата ви за собствен дом на куклите си? Тогава защо не им предложите удобна напълно обзаведена къща? Най-вероятно повечето хора не биха отказали да живеят в такава къща! Нещо повече, комплектът е сграда на три етажа и е с пет стаи! Има всекидневна, спалня, детска стая, баня и кабинет!  

Къщата с мансарда е сглобяем комлект изработен от бреза. Естествениият, екологичечен и безопасен материал не оставя вредни вещества в атмосферата. Приятен е на допир и също се разгражда в природата много по-бързо от пластмаса! Сглобявайте заедно с децата си или ги оставете да играят сами. Така развиват креативно мислене, памет, внимание, въображение и умения за фина моторика!

-------------------------------------

Височина на етажа: 17cm
Оборудвано с мебели
Сглобен размер: 40cm x 58cm x 20cm
228 части

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!