Комплект обзавеждане за кукли

  • Марка: WOODPY
  • Кат. номер: 22705
+ -
89,00 лв.
Характеристики
Характеристики

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СГЛОБЯЕМИТЕ КОМПЛЕКТИ WOODPY

 

WOODPY предлага уникална линия от дървени сглобяеми комплекти. Основно предимство е, че са направени изцяло от естествен материал – бреза. Всеки елемент е изработен чрез технологията на лазерно рязане, което осигурява максимална прецизност на размерите, липса и на най-малки неточности или други дефекти. Миризмата, текстурата, усещанията на допир са все ключови предимства когато става дума за дърво.

 

Сглобяването е без лепило и ножици, елементите само се щракват един в друг. Всеки комплект съдържа подробна и ясна инструкция за сглобяване с картинки, която може да бъде разбрана и от деца. Можете да направите играта още по-вълнуваща като участвате заедно с детето. Друга възможност е да използвате бои и да добавите яркост.

 

Сглобяемите комплекти WOODPY развиват креативност, памет, умения за фина моторика,  постоянство, концентрация и много други умения у децата.

 

Комплект обзавеждане за кукли

Вашето дете обича ли да играе с кукли? Тогава защо не му вземете чудесен комплект с обзавеждане. Той включва всичко необходимо куклата напълно да „релаксира“ или „работи“: столове и легла, бюро с компютър, диван, шезлонги под чадър, люлка и дори пиано!

Всички наши продукти са изработени от естествен материал – шперплат от бреза. Като купувате продуктите ни допринасяте за опазване на околната среда и пред вас се откриват напълно нови преживявания! Развивате мисленето, паметта, уменията за фина моторика и въображението у децата си. Ако желаете, можете винаги и вие да се включите в играта!

-------------------------------------

За кукли до 12 см.
Включва пет комплекта: детска стая, баня, всекидневна, кухня и мебели за отрито

346 части

Размер на опаковката:
Единична кутия: 430mm x 230mm x 33mm
Тегло: 1.9 kg

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!