Къща за кукли с мебели

  • Марка: WOODPY
  • Кат. номер: 22700
+ -
119,00 лв.
Характеристики
Характеристики

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СГЛОБЯЕМИТЕ КОМПЛЕКТИ WOODPY

 

WOODPY предлага уникална линия от дървени сглобяеми комплекти. Основно предимство е, че са направени изцяло от естествен материал – бреза. Всеки елемент е изработен чрез технологията на лазерно рязане, което осигурява максимална прецизност на размерите, липса и на най-малки неточности или други дефекти. Миризмата, текстурата, усещанията на допир са все ключови предимства когато става дума за дърво.

 

Сглобяването е без лепило и ножици, елементите само се щракват един в друг. Всеки комплект съдържа подробна и ясна инструкция за сглобяване с картинки, която може да бъде разбрана и от деца. Можете да направите играта още по-вълнуваща като участвате заедно с детето. Друга възможност е да използвате бои и да добавите яркост.

 

Сглобяемите комплекти WOODPY развиват креативност, памет, умения за фина моторика,  постоянство, концентрация и много други умения у децата.

 

Къща за кукли с мебели

Представяме на вниманието ви оригинален и уникален сглобяем комплект – къща с мебели и пристройка! Може да попитате: какво е уникалното? Основното предимство е, че предлагаме сглобяеми комплекти направени изцяло от естествен материал – бреза. Всеки елемент е изработен чрез технологията на лазерно рязане, което оосигурява максимална прецизност на размерите, липса и на най-малки неточности или други дефекти. Продуктите са приятни на допир и миришат хубаво! 

Малко хора биха оспорили, че дървените играчки в този модерен свят на „пластмаса“ са идеално решение за развитие на креативност, когнитивни умения и концентрация у децата! Можете да направите играта още по-вълнуваща като участвате заедно с детето! Друга възможност е да използвате бои и да добавите яркост! Всеки комплект има подбробна и ясна инструкция. Нека сина или дъщеря ви да изпратят кукла или друга фигурка за игра в пристройката или да им предложат чай на покрива й – те решават!

 

Височина на етажа: 17cm
Оборудвано с мебели
Сглобен размер: 39cm x 42cm x 57.5cm
296 части

Размер на опаковката:
Единична кутия: 400mm х 200mm х 54mm
Тегло: 2.8 kg

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!