Дървена кола - Полиция

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 59675
+ -
23,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Дървена количка Полиция е изработена, така че да бъде удобна за хващане в детската ръчичка. Детската количка е изработена изцяло от дърво в синьо и бяло с красив дизайн. С нея, ние имаме възможност да запознаем детето с функциите и приложението на полицейската кола. Скоро то с удоволствие ще ги  включи в заниманията си в свойте сюжетно-ролеви игри.

Полицейската кола е с надпис POLICE , за да се разпознава от далеко. Още преди да могат да изговарят думи, децата започват да издават различни звуци. Именно точно това прави интересна за децата полицейската кола, дори когато още немогат да изговарят думата полиция, те издават специфичният звук на сирената и.

Ние от Playsense сме на мнение,че детската игра не може да бъде разглеждана като само момчешка или само момичешка. Тази полицейска детска кола в ранно детство дават възможност на децата от различен пол да имат възможност да пресъздават движението на превозните средства. Играта с коли, тяхното предвижване от едно място до друго създава правилно възприятие за посоки, движение, правила и други. 

 Играта с различните превозни средста, които имат важна и неотменима функция в обществото привличат детското внимание и развиват въображението.

 

Дървената детска полицейска кола притежава сертификат за качество и безопастност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGATOYS за България.

Можете да я откриете в магазини PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София - ул."Цар Симеон"№55,

София - Парадайс Център,

МОЛ Пловдив-ул."Перущица"№8

 

Размери на продукта: 130х105х70мм

Тегло: 0,27 кг.