Дървена магнитна дъска за стена - Замък

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50775
+ -
387,00 лв.
Характеристики
Характеристики

50775 Дървена магнитна стена за игра - Замък от Вига Тойс

Представяме ви чаровната 50775 Дървена магнитна стена за игра - Замък от Вига Тойс, която ще отвори вратите към вълшебния свят на творчество и обучение за вашето дете. Този вълнуващ комплект включва 4 дървени магнитни дъски, които са идеални за изграждане на магнитни пъзели, букви и цифри, във вълшебната среда на замъка.

Всяка дъска е внимателно изработена, за да вдъхнови децата да изграждат и създават свои собствени замъци, разкази и фантастични истории. С 50775 Дървена магнитна стена за игра - Замък, вашето дете може да погълне вълшебството на създаването на собствен свят, който е изцяло негов.

Този комплект е идеален за развиване на креативното мислене и въображение у децата, като ги насърчава да създават уникални и интересни сцени и пейзажи. Създаден от висококачествени материали, съобразен с всички стандарти за безопасност, 50775 Дървена магнитна стена за игра - Замък е перфектният начин да обогатите учебния процес на вашето дете.

Осигурете на вашето дете неизмеримо удоволствие и обучение с играта, която разкрива вратата към магически светове и приключения. Изберете 50775 Дървена магнитна стена за игра - Замък от Вига Тойс и дарете на вашето дете незабравими моменти на игра и развитие!

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGATOYS за България.

Продуктът притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGATOYS за България.

 

Можете да го откриете в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София – ул. "Цар Симеон " 55,

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 Размер на продукта:

410 x 410 x 260 мм

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!