Комплект за игра - Клиника за животни от Viga Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44558
+ -
65,00 лв.
Характеристики
Характеристики

 Представяме ви вълнуващия комплект за игра - "Клиника за животни" от Viga Toys - идеалната играчка, която ще предостави на вашето дете възможността да стане истински ветеринар и да създава невероятни ролеви игри.

Дървеният комплект за игра - "Клиника за животни" на Viga Toys предлага богато разнообразие от детайли и аксесоари, сред които са включени ветеринарен кабинет с различни отделения, лечебно легло, домашни любимци и различни инструменти за грижа за тях. Този комплект създава стимулираща среда, където вашето дете ще се научи за отговорността и грижата за домашните животни.

Тази играчка е идеална за стимулиране на въображението и творческата игра на децата. Те могат да представят себе си като грижовни ветеринари, които спасяват и лекуват малките животни, или като грижовни стопани на домашни любимци, които им осигуряват всичко необходимо за щастлив живот.

"Клиника за животни" от Viga Toys предоставя на вашето дете множество възможности за забавление и обучение. Те ще се научат за различните видове животни, техните потребности и как да им предоставят грижа и внимание. Това развива техните социални умения, емпатия и отговорност.

Всички продукти от Viga Toys са изработени от безопасни и екологични материали, които са подходящи за деца. Те отговарят на всички стандарти за безопасност и качество, което гарантира спокойствие на родителите и безгрижно забавление за децата.

Не чакайте повече! Поръчайте комплекта за игра - "Клиника за животни" от Viga Toys и подарете на вашето дете невероятно преживяване със забавни ролеви игри и разнообразни приключения. Нека децата се наслаждават на грижата за домашни любимци и спасителните мисии с този чудесен комплект за игра - "Клиника за животни" от Viga Toys!

 Играта притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов"7/срещу Куклен театър/

Размер на играта:

16,8 x 12,2 x 22,5 см

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!