Дървени плодове за рязане от VIGA Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44539
+ -
42,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървени плодове за рязане на VIGA Toys:

 

Знаете ли как да приготвите плодов десерт играчка? Време е да се научите! За да направите това, ще ви трябва малко въображение и дървени плодове за рязане от VIGA Toys за деца от 18 месеца.
Комплектът включва дървен нож, дъска за рязане и цяла колекция от образователни играчки под формата на плодове: диня, ябълка, круша, банан, киви, портокал, лимон. Всички те имат изискан и реалистичен вид. Всички плодове могат да бъдат разделени на две части, а динята на три  и след това свързани с текстилна закопчалка (велкро).

Децата с удоволствие разделят плодовете на части, като за целта използват дървен нож и дървена дъска, налични в комплекта.
Наборът за готвачи ще се хареса на момчета и момичета от предучилищна възраст. Дървените плодове ви позволяват да разнообразявате ролевите игри, да допълвате кухни за играчки, да тренирате в приготвянето на прости ястия. Децата стават по-общителни, креативни, уверени.
Комплект за игра с плодове развива социалните умения, тренира моториката на ръцете, развива мисленето и въображението. Препоръчва се за детски градини и центрове за развитие. Дървените играчки под формата на плодове могат да се използват и като нагледен материал в класове с деца в групата и у дома.
Елементите на комплекта за млад готвач са изработени от гладко полирано дърво и опаковани в красива дървена кутия с пластмасов капак. 

Продуктът притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGATOYS за България.

Комплектът е наличен както онлайн, така и във всички магазини PlaySense, които се намират в: 

 

  • София – ул. "Цар Симеон " 55
  • София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center
  • Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Ако ни посетите, можете да се докоснете до този и всеки друг артикул. Да видите с очите си изработкатата. Докато Вие разглеждате, нашите малки клиенти могат да си играят на воля с играчките! Ще се радваме да се срещнем!

 

Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от забавления за Вашето дете. За още интересни продукти, посетете категория "Сюжетно-ролеви игри“! 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!