Дървен влак с релси VIGA - 92 части PolarB

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44067
+ -
155,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Дървен влак с релси VIGA - 90 части PolarB

 

Дървената композиция с релси на Viga Toys е вариация на познатата и обичана от поколения играчка. Детството едва ли ще бъде същото без тази игра. По своята същност влакчето е типична ролева игра, която освен че е много забавна за всяко дете, развива редица способности – моторика, координация, социални умения. Влакчето е еднакво интересно както за момичета, така и за момчета. Комплектът дава възможност на деца от различен пол да имат възможност да пресъздадат движението на превозни средства от ранна детска възраст.

 

Дървено влакче с релси PolarB

Дървеният комплект влакчета съдържа 92 части: 2 товарни влака, 2 коли, пътни знаци, дървета, къщи и животните от серията PolarB. Релсите са изработени от масивна букова дървесина. Сглобките между тях са направени от един и същи материал, което е много важно за качеството на играта.

 

С помощта на влакове с релси родителите и учителите имат възможност да запознаят детето с различните характеристики на влака: как се движи, видовете влакове, правилата за движение и т.н. Скоро ще се радваме да включим ги в своите дейности в своите сюжетни ролеви игри.

 

Влакът е вид превозно средство, което се движи по релси и се състои от поредица от релсови вагони и един или повече локомотиви, които го привеждат в движение. Заниманията с дървени влакчета, придвижването им от едно място на друго, създават правилно възприемане на посоки, движение, правила и др. Играта с различни превозни средства, които имат важна и неотменима функция в обществото, привлича вниманието на децата и развива въображението.

 

Размери на продукта: 485x285x75 мм
Тегло: 2 кг.
Производител: VIGATOYS (ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.)

Дървеното влакче с релси е с отлично качество и цена.

Ние ви предлагаме един наистина качествен артикул на изключително изгодна цена. Качеството и безопасността на материалите, от които е изработена са гарантирани от сертификат EN71. Така че можете да сте напълно спокойни за здравето на вашите деца. Продуктът е чудесна идея за подарък за различни поводи - рожден ден, ден на детето, Коледа. Всяко мъниче ще остане доволно от вашия избор. Влакът е достъпен както онлайн, така и във всички магазини на PlaySense, намиращи се на:

 

София - ул. "Цар Симеон" 55
София - бул. Черни връх 100, Paradise Center
Пловдив - ул. "Христо Г. Данов" 7 /срещу Кукления театър/

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!