Дървен влак с релси PolarB от Viga Toys - 90 части

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44067
+ -
155,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървения влак с релси PolarB - 90 части:

 
 

Дървената композиция с релси на Viga Toys е вариант на познатата и обичана от поколения играчка. Едва ли детството ще е същото без тази игра. По своята същност влакчето е типична сюжетно-ролева игра, която освен че е много забавна за всеки малчуган, развива редица способности - моториката, кординационните умения, социалните умения. Влакчето е еднакво интересно както за момичета, така и за момчета. Комплектът дава възможност още от ранно детство децата от различен пол, да имат възможност да пресъздават движението на превозните средства.

 

Дървен влак с релси PolarB

 

 Дървеният влак с релси съдържа 90 части: 2 товарени влака, 2 коли, пътни знаци, дръвчета, къщи и животните от серията PolarB. Релсите са изработени от масивна букова дървесина. Сглобките между тях са направени от същия материал, което е много важно за качеството на играта.

 

С помощта на влакчета с релси родители и педагози имат възможност да запознават детето с различните особености на влака: как се придвижва, видовете влакове  композиции, правилата за движение и т.н. Скоро то с удоволствие ще ги  включи в заниманията си в своите сюжетно-ролеви игри.

 

Влакът е вид превозно средство, движещо се по релси и състоящо се от поредица скачени вагони и един или няколко локомотива, които го привеждат в движение. Заниманията с дървени влакове, тяхното придвижване от едно място до друго, създава правилно възприятие за посоки, движение, правила и други. Играта с различните превозни средства, които имат важна и неотменима функция в обществото, привличат детското внимание и развиват въображението.

 

  • Размери на продукта: 485х285х75мм
  • Тегло: 2 кг.
  • Производител: VIGATOYS (ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.)

 

Дървеният влак с релси е с отлично качество и цена.

 

Предлагаме Ви наистина качествен артикул при това на изключително разумна цена. Качеството и безопасността на материалите, от които е направен, са гарантирани със сертификат EN71. Така можете да бъдете напълно спокойни за здравето на своите деца. Продуктът е чудесна идея за подарък за различни поводи - рожден ден, ден на детето, Коледа. Всеки малчуган ще се зарадва на избора Ви. Влакчето е налично както онлайн, така и във всички магазини PlaySense, които се намират в: 

 

  • София – ул. "Цар Симеон " 55
  • София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center
  • Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Ако ни посетите, можете да се докоснете до този и всеки друг артикул. Да видите с очите си изработкатата. Докато Вие разглеждате, нашите малки клиенти могат да си играят на воля с играчките! Ще се радваме да се срещнем!

 

Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от забавления за Вашето дете. За още интересни продукти, посетете категория "Сюжетно-ролеви игри“!