Дървен пъзел от Viga Toys - английски главни букви

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50124
+ -
29,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървения пъзел от Viga Toys с английски главни букви.

 
Под всяка от 26-те части от пъзела има изображение на обекта от тази буква. Поканете детето си да играе: намерете място за всички детайли на пъзела. Назовете буквите. След това помолете детето си да намери буква по името си. Следващият етап на полезна игра - срички и думи, които могат да бъдат изложени на масата. А ярките букви на дървения пъзел за развитие ви позволяват да запомните пет цвята.
Сглобявайки образователния пъзел, детето сравнява, тренира ума, ръцете и очите. Играта активно развива фините двигателни умения, паметта, мисленето, зрително-моторната координация, цветовото възприятие, докосването. Чрез комбиниране на картинка и буква за детето е по-лесно и по-интересно да запомня английски думи. Проверете колко много вече знае детето след една седмица тренировки с дървения пъзел.
Пъзелът за развитие е подходящ за учене у дома, в детска градина, център за ранно развитие, основно училище. Пъзелът с букви ще допълни перфектно уроците по английски като визуален материал.
Комплектът се състои от квадратна стойка от 30 см и 26 цветни букви. Всички те са изработени от естествен екологичен материал - дърво. 

Продуктът притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGATOYS за България.

 

Можете да го откриете в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София – ул. "Цар Симеон " 55,

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!