Дървена дъска от Viga Toys за изписване на графични модели

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50863
+ -
55,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървената дъска за изписване на графични модели:

Дървената дъска от Viga Toys за изписване на графични модели позволява на деца от 3 години да се научат да изписват и  рисуват начупени линии. Има 4 реда усукващи се изрезки под формата на зигзаг, вълни, бримки, правоъгълници.
Учебната дъска се използва с рамката за дъска Viga Toys 50855 (не е включена), която служи за закрепването на дъската за стена. Децата ще изписват по шаблоните на дъската, закрепена към стената с дървена пръчка. Такива упражнения насърчават развитието на много полезни умения. Децата се научават да държат прибори за писане, укрепват мускулите на ръцете, тренират гъвкавостта на пръстите, зрително-моторната координация. Като рисуват по шаблоните  на дъската за развитие, децата стават по-внимателни, отварят въображението си, формират абстрактно мислене. Упражнението има положителен ефект върху когнитивните способности и в бъдеще детето се учи по-лесно.

Дървена дъска от Viga Toys за изписване и рисуване на графични модели се препоръчва за детски градини, центрове за развитие, начални училища.

Черната дъска е изработена от дърво, ъглите са заоблени, ръбовете са загладени. Развойната дъска е здрава, издръжлива, лесна за използване. Включва една дъска с 4 шаблона. За закрепването му за стена е необходима рамката за дъски 50855 (не е в комплект), която също ще откриете на сайта ни.

 

Дървената дъска притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGATOYS за България.

 

Можете да я откриете в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София – ул. "Цар Симеон " 55,

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

Размери на продукта:

600х400мм

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!