Дървен пъзел с динозаври с 48 части от Viga Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44584
+ -
35,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървен пъзел с динозаври с 48 части от Viga Toys:

Време е за пъзели - добре дошли в Света на динозаврите! Дървеният пъзел с динозаври представлява дървена плоскост от шпертплат, която е издълбана с образувана рамка. На плоскостта е принтирана картина с динозаври. Върху нея с лекота се монтират 48 броя дървени елементи под формата на дървен пъзел. Целта на упражнението в подреждането на дървени пъзели е детето да може да се ориентира, да анализира и съпоставя. В обратната страна на частите на пъзела има цифрите от 1 до 48, колкото са ѝ елементите на пъзела.

Реденето на дървения пъзел с динозаври е игра за развиване на фината моторика, за моторната координация и езиковите умения при децата. В играта пъзел с динозаври децата попадат в приказен свят, развиват своята наблюдателност и фантазия, умението да се съсредоточават и разсъждават. Този увлекателен начин за игра е успокояващ за детето, а разграничаването коя част къде да се постави му помага да взима решения, решава проблеми и развива логическото си мислене. 

При играта пъзел с динозаври в първия етап се очертават параметрите на това, какво детето ще открие при запознаване със света на динозаврите. След това е необходимо детето да обмисли новата информация и знания. Третият етап помага на детето да установи, че вече знае нещо, което преди не е знаело. Сортирането и подреждането на елементите с цифри от 1 до 48 помагат на детето да сложи ред в ума си. Реденето на отделни детайли с цифри  в последствие помага на детето в процесе на броене. При този увлекателен начин детето то само стига до крайния резултат и изпитва удовлетворение от това. 

 Продуктът не съдържа дървени елементи под 37мм, което го прави безопасен за деца над 2 години.

 Дървеният пъзел притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

 

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:


София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 1 до 3 г. и от 3 до 5 годишна възраст" и "Дървени пъзели и сортери".

 
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!