Образователен дървен пъзел с цифри и множества

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44071
+ -
22,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на образователения дървен пъзел с цифри и множества

Децата  ще прекарат достатъчно време  с тази забавна логическа игра. Дървеният пъзел PolarB с цифри и множества се състои от 20 цветни елемента: 10 с числа и 10 с различен брой животни. На обратната страна са нарисувани карети с животни и номера. Задачата на децата е да свържат правилно елементите от пъзелите, така че числата и броя на животните да съответстват. Или направете влак от вагони с номера в низходящ или възходящ ред. Развиващият се пъзел ще заинтересува момчета и момичета от 18 месеца до 4 години.

Пъзел игрите от Viga Toys ще помогнат на вашето дете да се научи да разпознава форми, цветове, както и да запомни имената на животните. Малчуганът ще се запознае със сладки зебри, лъвове, слонове, лисици, носорози, таралежи, катерици, крокодили и бяла мечка.

Сглобяването на този вид пъзел дава представа за числата, познания за количеството, развива математическите способности, способността за броене, вниманието, логическото мислене, координацията между ръцете и очите. Дървеният пъзел е подходящ за уроци по Монтесори.

Дървените играчки от серията PolarB са изработени в пастелни цветове. Рисунките на животните са приятно стилизирани. За производството са използвани висококачествени материали: дърво и хипоалергенни бои.

Дървената игра притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов"7/срещу Куклен театър/

 

Размер:222 х 132 х 47мм