Пъзел с числа и множества Viga PolarB

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44071
+ -
22,00 лв. 17,60 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на образователния дървен пъзел с числа и животни

 


Децата ще прекарат много време с тази забавна логическа игра. Дървеният пъзел PolarB с числа и животни се състои от 20 цветни елемента: 10 с цифри и 10 с различен брой животни. На обратната страна са изрисувани каляски с животни и номера. Задачата на децата е да свържат правилно елементите на пъзелите, така че числата и броят на животните да съвпадат. Или направете влак от коли с номера в низходящ или възходящ ред. Развиващият се пъзел ще заинтересува момчета и момичета от 18 месеца до 4 години.

Пъзел игрите от Viga Toys ще помогнат на вашето дете да се научи да разпознава форми, цветове и да помни имената на животните. Мъничето ще се срещне със сладки зебри, лъвове, слонове, лисици, носорози, таралежи, катерици, крокодили и полярна мечка.

Сглобяването на този тип пъзел дава представа за числата, познаване на количеството, развива математическите способности, умението за броене, вниманието, логическото мислене, координацията око-ръка. Дървеният пъзел е подходящ за уроци по Монтесори.

Дървените играчки от серия PolarB са изработени в пастелни цветове. Рисунките на животните са добре стилизирани. За производството са използвани висококачествени материали: дърво и хипоалергенни бои.

Дървената игра има сертификат за качество и безопасност EN71 на материала.

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Можете да намерите продукта в магазин PLAYSENSE на адрес:

София - ул. "Цар Симеон" 55

София - бул. Черни връх 100, Paradise Center

Пловдив - ул. "Христо Г. Данов" 7 /срещу Кукления театър/

 

Размер: 222 x 132 x 47 мм

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!