Дървена кула за баланс и пъзел PolarB

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44070
+ -
29,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървена кула за баланс и пъзел Polar B

:

Дървена кула за баланс от Viga Toys PolarB е модерна екологична версия на детска образователна играчка в пастелни цветове. Състои се от 11 големи парчета с различни форми, които се съчетават като пъзели. Изработени са в пастелни цветове, някои са естествен натурален цвят.

Задачата е  да се сглоби пирамидата, така че да не се преобърне. Съпоставянето на блоковете един с друг и балансирането на сградата е интересна задача за децата. Тази дървена образователна играчка се отличава със заоблени елементи, изгладени ръбове и гладко шлайфана повърхност.

Кулата е идеална за момчета и момичета от 18 месеца до 3 години. За децата ще е интересно да изучават играчката, да я люлеят и балансират. А родителите от своя страна ще могат спокойно да прекарват времето си наблизо и да се наслаждават на полезната работа на децата си.
С помощта на такива игри децата активно тренират фини двигателни умения, подобряват координацията между ръцете и очите, научават се да мислят логично и да свързват части с цялото. Комбинира се с всякакви образователни методи.

Дървената кула притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!