Кукли от Viga Toys - Семейство

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44061
+ -
25,00 лв.
Характеристики
Характеристики

 Представяме ви уникалното семейство от кукли на Viga Toys - перфектната играчка за стимулиране на социалната игра и фантазията на вашето дете.

Комплектът съдържа различни членове на семейството - баща, майка, братче и сестриче, които са изработени с внимание към детайлите и ярки цветове. Тези дървени кукли предоставят на децата безкрайни възможности за творчески игри и разказване на приказки.

Семейните кукли на Viga Toys насърчават ролевата игра и развиват социалните умения на децата. Те могат да представят сцени от ежедневния живот, играейки роли на различни членове на семейството, като сътрудничеството и съжителството са на първо място.

Тази играчка е идеален начин да подпомогнете вашето дете да развие емпатия и разбиране към ролите и отговорностите в семейството. Те могат да изразяват своите чувства и опитват да разберат емоциите на другите кукли, което помага за развитието на емоционалната интелигентност.

Всички продукти от Viga Toys са изработени от безопасни и екологични материали, които са подходящи за деца. Те отговарят на всички стандарти за безопасност и качество, което гарантира спокойствие на родителите и безгрижно забавление за децата.

Не чакайте повече! Поръчайте семейството от кукли на Viga Toys и подарете на вашето дете невероятно разнообразие на игрите и интересни приключения с тези очарователни дървени кукли от Viga Toys! Нека децата се наслаждават на магията на ролевите игри и създават уникални семейни приказки с това чудесно семейство от кукли от Viga Toys!

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на Viga Toys за България.

Размер на продукта:

240х130х40мм

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!