Дървена зелена кухня с аксесоари PolarB

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44048
+ -
195,00 лв.
Характеристики
Характеристики

 

 Детска зелена кухня от дърво Viga Toys PolarB с с аксесари е един от най-желаните подаръци за деца от 3 години. Особено ако е оборудван като истински!

Този дървен комплект за игра Viga Toys PolarB за млади готвачи се състои от кухненски блок и 6 прибора. Има фурна с врата и плот с котлони, мивка с кран, таймер със стрелки, шкаф под мивката за съхранение. Комплектът включва тиган и тенджера, пържено яйце, шпатула и лъжица за бъркане, 2 буркана за подправки.

Готвенето в собствената си кухня е специално удоволствие за малките деца, които започват да се запознават с домакинските задължения. Те могат, следвайки родителите си, да готвят нещо в тиган за пържене или тенджера, свободно да използват дървена фурна и печка. Такива дейности са полезни за развитието на емоционалната интелигентност, социалните умения и самочувствието на децата.

Основни предимства:

-децата могат да играят много измислени истории, да развиват въображение, социални умения, да пробват познати роли на възрастни, да развиват ръчна работа
-комплектите дървени играчки от серията PolarB е изработен в успокояващи цветове, които създават атмосфера на чистота и комфорт
Всяка част от детските мебели е изработена от висококачествена гладко шлайфана дървесина, отговаряща на стандартите за детски играчки.

Препоръчва се за детски градини, центрове за развитие и училища. Подходящо за приобщаващо образование.

Дървената зелена кухня с аксесоари PolarB е изработена от екологични, безопасни и трайни материали. Играта притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов"7/срещу Куклен театър/

 

Размери на продукта:

700 х 475 х 300мм

Размер на опаковката:

520 х 355 х 160мм

 
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!