Детски дървен комплект за почистване от Viga Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44567
+ -
85,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървения комплект за почистване:

От ранно детство може да осигурите на малчугана по-голяма самостоятелност в бита, създавайки му навици за самообслужване. Всеки от нас знае, че има задължения като почистването иподреждане вкъщи, които обикновено не са сред любимите на човек. Ние обикновено ги свързваме, като изморително занимание или скучно задължение. Но при децата, усвояването на подобни навици, можем да постигнем с развлекателна игра. 

Детският дървен комплект за почистване е цветен и забавен, а инструментите за почистване изглеждат като истински. С този комплект  вашето дете ще се научи  да използва отделни принадлежности за почистване и ще си служи с тях.

Дървените предмети за почистване на дома от VIGA Toys са аксесоари, пригодени за малките ръце на нашите помощници, както по размер, така и по тегло. Артикулите могат лесно да се съхраняват на специална стойка с червена основа, където могат да бъдат закачени. Малчуганът ще се научи да се грижи за реда и чистотата в стаята си, като имитира родителите си.

Инструментите за игра помагат на децата да развият координация и двигателни умения, както и въображение и социални умения.

Комплектът включва:

Дървена метла.
Дървен моп.
Дървена лопатка.
Дървена метла.
Дървена четка.
Дървена закачалка, удобна за окачване на всички почистващи принадлежности.

Цялият сет е изработен от букова дървесина и е боядисан с нетоксични бои в ярки цветове, които привличат погледа на детето и насърчават играта с тях. 

Дървеният комлект за почистване е изработена от екологични, безопасни и трайни материали. Сетът притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

 

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България

.

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов"7/срещу Куклен театър/

 

Размери на продукта:

845 х 235 х 235мм

Тегло:1,50 кг

 

Размер на опаковката:

840 х 270х 107мм

Тегло: 1,92 кг

 

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!