Дървена сгъваема конюшня от Viga Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44502
+ -
69,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Добре дошли във Вига Тойс, където фантазията се среща с конските страсти!

 

Представяме ви дървената конюшня на Вига Тойс - идеалното място, където вашето дете може да се наслади на играта с кончета и да създаде свои разкази за конни приключения.

 

Тази прекрасна дървена конюшня е проектирана с внимание към детайлите и предлага много възможности за ролева игра. Състои се от различни отделения, сглобяема конна преграда и място за съхранение на конни аксесоари. Детето ви ще се научи да грижи за кончетата, да ги облича и да измисля интересни истории.

 

Дървената конюшня е изработена от висококачествена и безопасна дървесина, което я прави забавна и издръжлива. Тя е подходяща за деца от различни възрасти и ще им помогне да развият важни умения като въображение, грижа и творческо мислене.

 

Тази играчка не само предлага забавление, но и стимулира детското въображение и развива социалните умения. Вашето дете ще се научи да се грижи за кончетата, да им помага да преминават прегради и да създава интересни сцени и истории.

 

Не пропускайте възможността да подарите на вашето дете дървена конюшня. Това е не само забавна играчка, но и инструмент за развитие на важни умения и стимулиране на въображението. Разнообразете играта на вашето дете с тази привлекателна конюшня от Вига Тойс и позволете им да открият вълшебството на конните приключения!

 

Играта е предназначена за деца над 3 години

 

 Играта притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов"7/срещу Куклен театър/

 

Размери на продукта:

165х245х150мм

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!