Дървена игра за баланс от Viga Toys - Дъга

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44590
+ -
56,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървената игра за баланс от Viga Toys - Дъга.

Кой може да балансира дъгата с фигурки на животни? Играта за умения и баланс е забавна за самостоятелни и групови занимания. Дървената игра на Viga Toys - Дъга е игра за баланс, предназначена за момчета и момичета от 3 до 5 години.

Комплектът съдържа 19 цветни блока: 5 полукръга от дъгата, 11 фигури на животни, 3 части от силуета на дърво. Те трябва да бъдат построени, така че композицията да е стабилна.
Играта за баланс дава на децата възможност да търсят равновесните точки на дървените елементи и успешно да балансират с тях. Изисква се малко съобразителност, за да поставят всички фигури върху конструкцията, без да я съборят.
Дървена игра за баланс на Viga Toys - Дъга стимулира логическо и пространствено мислене, въображението, тренира координация ръка-око, спомага за разпознавато на цветове и форми.

Подреждането на композицията Дъга е вълнуващо преживяване, когато се играе в група. Играейки заедно, децата ще подобрят комуникативните си умения, ще запомнят имената на животните и ще се забавляват.


Елементите на комплекта са изработени от масивна дървесина, гладко шлайфана. Животните са цветни и привлекателни. Използвани са хипоалергенни бои. Комплектът включва 19 фигуративни дървени блокчета.

Дървената игра притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Размери на дървената игра за баланс:

 

220х70х17мм

Тегло: 0,90 кг.

 

Посетете категориите "Конструктивни игри" за още подобни продукти от PlaySense

Подобни продукти