Играчка от дърво - Ягодово руло с шоколад

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 51324
+ -
19,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на играчка от дърво - Ягодово руло с шоколад

Добре дошли в света на креативните и висококачествени дървени играчки с нашето предложение – 51324 Играчка от дърво - Ягодово руло с шоколад от Viga Toys! Тази играчка е идеална за малките сладкари, които обичат да се забавляват в кухнята и да развиват своето въображение.

Основни характеристики:

1. Висококачествени материали: Изработена от здрава и екологично чиста дървесина, тази играчка е проектирана да устои на дългогодишна игра. Всички части са гладки, без остри ръбове, и боядисани с нетоксични бои на водна основа, които са напълно безопасни за деца.

2. Атрактивен и реалистичен дизайн: Ягодовото руло с шоколад е красиво декорирано с реалистични детайли, които правят играта още по-забавна и ангажираща. Цветовете и текстурите са внимателно подбрани, за да наподобяват истинско ягодово руло с шоколад.

3. Развиваща игра: Тази играчка насърчава ролевата игра и стимулира въображението на децата. Те могат да организират своите малки сладкарници, да сервират рулото на приятели и семейство, и да развиват своите социални умения и креативност.

4. Комплект и съдържание: Комплектът включва дървено ягодово руло с шоколад, което е разделено на парчета, за да може детето да "реже" и сервира. Допълнително са включени и аксесоари, които допълват игровото преживяване.

5. Подходяща възраст: Играчката е предназначена за деца над 2 години, което я прави перфектна за малките ръце и големи въображения. Родителите могат да бъдат спокойни, че техните деца играят с безопасна и образователна играчка.

6. Перфектен подарък: Тази играчка е идеален подарък за всяко дете, което обича да се забавлява в кухнята. Тя е подходяща за рождени дни, празници или просто за да донесете усмивка на лицето на вашето дете.

Не пропускайте възможността да подарите на вашето дете часове забавление и творческа игра с нашето ягодово руло с шоколад от Viga Toys. Поръчайте сега и направете всяка игра още по-вкусна и забавна!

Размер на продукта: 95х80х70мм 

Производител: VIGA Toys

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGA Toys за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" №7/срещу Куклен театър/

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 1 до 3 г. и от 3 до 5 годишна възраст" и "Детски дървени кухни и аксесоари".

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!