Дървен пъзел 9 елемента - ферма

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50837
+ -
15,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървен пъзел 9 елемента- Ферма

 

Дървен пъзел 9 елемента – Ферма представлява дървена плоскост от шпертплат, която е  с издълбано очертание на рамка. На плоскостта са принтирани тематично домашните животни. Върху нея с лекота се монтират девет броя дървени елементи/с размери 70х50х3мм/, под формата на дървен пъзел.

Целта на упражнението- подреждането на дървени пъзели, е детето да може да се ориентира, да анализира и съпоставя. Дървен пъзел- ферма запознава децата с обитателите във фермата. Дава простор на детското въображение, като създава възможност за анализ на взаимоотношенията на човека и домашните животни.

Реденето на елементите от дървения пъзел спомага за развиването на фината моторика на пръстите и логическото мислене, а това от своя страна влияе за детското  речево развитие.

Този оброзователен продукт е подходящ за деца над две години. Дървеният пъзел-ферма не съдържа дървени елементи под 37мм, което го прави безопасен и  за деца под две годишна възраст. Игрите с дървени пъзели трябва да бъдат под родителки контрол. Задължение е на родителя да осигурява безопастноста  и здравето на детето.

 

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Технически спецификации:

Размер на продукта:

225х225х10мм

 

Дървеният пъзел притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

 Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христа Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 1 до 3 г. и от 3 до 5 годишна възраст" и "Дървени пъзели и сортери".

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!