Дървен влак с релси - 39 части от Viga Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50266
+ -
99,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървен влак с релси от Viga Toys

Дървеното влакче с релси  от Viga Toys се състои от 39 гладко шлайфани дървени елемента. Заедно те образуват архитектурна композиция, в която всеки детайл е на мястото си. 

Не са необходими батерии за работа. Детето само бута влака.

Това не е просто железница, а цяла система от превозни средства. Освен релси и влакове, комплектът за игра включва различни миниатюрни декорации: пътни знаци, коли, дървета, фигури на хора и дори сграда на импровизирана станция.

Как да подготвим тази образователна играчка за играта? Първо трябва да сглобите самия път от дървени релси. След това свързваме вагоните (те имат вградени магнити), поставяме ги на релсите - и тръгваме! Докато влакът набира скорост, можем бързо да изградим инфраструктурата. Намираме сградата на гарата и поставяме около нея автомобили, пътни знаци, фигури на служители. И така, играчката е готова за игра!

Комплектът от Viga Toys Railroad ви позволява да измислите огромен брой сюжетно-ролеви игри. Ако желаете, децата могат да играят цели представления, да пробват различни роли. Играта с дървения клак с релси социализира децата, развива въображението, събужда творческото въображение.

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

Размерът на сглобения път е 106х16х14см

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!