Дървена игра за стена с цифри и множества от VIGA Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44554
+ -
69,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървена игра за стена с цифри и множества/Busy Board/:

 

Дървената игра за стена с цифри и множества от Вига Тойс е забавна и образователна игра, която може да се монтира на стената на детската стая. Тя ще помогне на децата да се научат да броят, да разпознават цветове и да развият своите моторни умения.

Тази забавна  стенна играчка включва 10 дървени плочки с различни цветове и числа от 1 до 10. Децата трябва да свържат съответните числа с плочките, които съдържат съответното множество. Играта е подходяща за деца над 3 години и е идеална за домашна употреба или за детски градини.

Тази стенна играчка е изработена от качествени материали, които са здрави и безопасни за деца. Тя е лесна за монтаж на стената и може да се постави на удобно място, където децата да могат да се забавляват и да учат едновременно.

Дървената игра за стена от Вига Тойс е страхотен начин да се насърчи развитието на малките деца и да се помогне за постигане на техните образователни цели. Тя е забавна и интерактивна игра, която ще запази вниманието на децата за продължително време. Тази игра е перфектен подарък за малките деца и ще ги забавлява и насърчава да учат нови неща.

 Играта притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGA Toys

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGA Toys за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов"7/срещу Куклен театър/

 

Размери на продукта:

220х200х220mm

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!