Дървен часовник сортер с елементи за нанизване PolarB

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44053
+ -
38,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървения часовник сортер с елементи за нанизване PolarB:

 


В играта дървен часовник - сортер Viga Toys PolarB с елементи за нанизване детето се запознава с числата и понятието време, основни цветове и геометрични фигури. Комплектът е предназначен за момичета и момчета от 2 години до предучилищна възраст.

Състои се от кръгъл циферблат с отвори за 12 блока с различни форми и цветове. Номерата се прилагат към всички дървени блокове. Детето трябва да постави блоковете на местата им.
За детето ще бъде интересно да изследва формите на предметите, като сглоби такъв цветен пъзел-сортер във формата на часовник. Движещите се стрелки и минутната скала ще ви помогнат да разберете определението за време. Кубчетата имат дупки: можете да прокарате връв от комплекта през тях. Вратовръзките са чудесни за разпознаване на цветовете, трениране на координацията око-ръка. Геометричните блокове са големи, което позволява на децата лесно да ги пренареждат и нанизват. Полезен е за развитието на концентрацията и фината моторика.

Учебният комплект е подходящ за полезни занимания у дома, в детски градини, развиващи центрове. Сортиращият часовник може да се използва в Монтесори педагогиката.
Образователният комплект дървени играчки от серия PolarB е изработен от дърво в меки цветове. Частите са чисто шлайфани и покрити с безвредни бои.

Дървен часовник сортер с елементи за нанизване е изработен от екологично чисти, безопасни и издръжливи материали. Играта има EN71 сертификат за качество и безопасност на материалите.

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Можете да намерите продукта в магазин PLAYSENSE на адрес:

София - ул. "Цар Симеон" 55

София - бул. Черни връх 100, Paradise Center

Пловдив - ул. "Христо Г. Данов" 7 /срещу Кукления театър/

 

Размери на продукта:

220х70 мм

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!