Дървен часовник сортер с елементи за нанизване PolarB

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44053
+ -
38,00 лв. 30,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървения часовник сортер с елементи за нанизване PolarB:


В играта дървения часовник - сортер с елементи за нанизване на Viga Toys PolarB детето се запознава с числата и концепцията за времето, основните цветове и геометричните форми. Комплектът е създаден за момичета и момчета от 2-годишна до предучилищна възраст.

Състои се от кръгъл циферблат с отвори за 12 блока с различни форми и цветове. Към всички  дървени блокчета се прилагат числа. Детето трябва да постави блокчетата на местата им.
За детето ще бъде интересно да изследва формите на предмети, като сглобява такъв цветен пъзел-сортер под формата на часовник. Движещите се стрелки и минутната скала ще ви помогнат да разберете дефиницията на времето. Кубчетата-блокчета имат дупки: през тях можете да прекарате връв от комплекта. Връзките са страхотни за разпознаване на цветовете, обучение за координация на ръцете и очите. Геометричните блокове са големи, което позволява на децата лесно да ги пренареждат и нанизват. Полезно е за развитие на концентрация и фина моторика.

Учебният комплект е подходящ за полезни дейности у дома, в детски градини, центрове за развитие. Сортиращият часовник може да се използва в Монтесори педагогиката.
Образователният комплект дървени играчки от серията PolarB е изработен от дърво в меки цветове. Частите са чисто шлайфани и покрити с безвредни бои.

Дървен часовник сортер с елементи за нанизване е изработен от екологични, безопасни и трайни материали. Играта притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов"7/срещу Куклен театър/

 

Размери на продукта:

220х70mm