Дървена образователна мозайка за координация и концентрация

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44574
+ -
69,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на Дървената образователна мазайка за координация и концентрация:

Тази цветна дървена мозайка е прекрасна образователна игра за боравене с цветове, за усъвършенсване на двигателната координация ръце-очи, концентрацията на детското внимание. Мозайката съдържа дървена поставка за 16 картонени образци, 10 от които  цветни модели, 80 дървени топчета-мъниста, в 8 различни цвята, чифт пръчици, лъжичка и пинсета. Всички детайли са опаковани в дървена кутия, удобна за съхраниние на детайлите.

Децата могат да изберат любимия картонен образец, поставят го върху дървена подложка и изграждат  цветната мозаична фигура. При заниманията с дървената образователна мозайка за координация и концентрация децата, с помощта на комплект дървени пръчици, лъжичка и пинсета, улавят и поставят пъстрите дървени топчета в съответните места, в зависимост от цвета на образеца. Накрая те сглобяват красива картина.

С какво е полезна играта Дървена образователна мозайка:

Ярките, контрастни цветове  от дървената мозайка за координация ръце-очи и концентрация привличат детското внимание и стимулират играта. Улавянето и пренасянето на малките топчета-мъниста до съответния отвор е незаменимо упражнение за трипръстовия захват, за фината моторика на пръстите, усъвършенства двигателните умения на децата при боравене с прибори, моливи и други.

С елементите на дървената образователна мозайка за координация и концентрация децата могат да създават различна от шаблоните картинна  композиция,използвайки своето въображение. Тази игра тренира при децата:

- двигателната и зрителна координация,

- концентрацията,

-зрителната памет,

- пространственото въображение,

- фината и груба моторика на пръстите.

Дървената образователна мозайка за двигателна и зрителна координация е безопасна за игра за деца над 3 годишна възраст, подходяща и за деца в предучилищна, и ранна училищна възраст.

Дървената образователна мозайка за координация и концентрация е изработена от екологични, безопасни и трайни материали. Играта притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов"7/срещу Куклен театър/

 

Размери на продукта:

398x269x30mm

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!