Дървен магазин за сладоледи PolarB

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44054
+ -
175,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървен магазин за сладолед PolarB


Wooden Ice Cream Parlor на Viga Toys - PolarB е друга успешна сюжетно базирана ролева игра за готвене. Предназначен за модерни момичета и момчета над 3 години.
Мини магазинът се състои от количка за сладолед, 16 аксесоара и 20 монети. Позволява ви да организирате реалистична игра с децата. Малките лесно влизат в ролята на сладкар или продавач на сладолед.
Дървената количка за сладолед е с 4 големи колела и удобна дръжка за бутане.

Магазинът за играчки е решен в меки бели и розови тонове и е оборудван със сребристо звънче за привличане на клиенти. Във витрината са подредени ярки десерти: сладолед и близалки, бутилка с топинг. Всяка топка сладолед има вграден магнит, благодарение на който се привлича към фунийката. Това придава на играта още по-забавен характер.
В задната част на количката има кутия за съхранение на монети. Там е удобно за най-малките да изчисляват приходите и да поддържат изрядна касата.

Играта с дървения магазин за сладолед на Viga Toys PolarB Store ви позволява да социализирате детето по спокоен начин, да му дадете основни познания за покупка и продажба. Това е страхотна екипна игра за взаимодействие с други деца.

Децата развиват въображението, моториката на ръцете, възприемането на цветове и форми. Те се учат да общуват, да се чуват и разбират по време на ролеви игри.

Дървеният магазин за сладолед Viga Toys PolarB е изработен от екологичен материал в съответствие със стандартите EN71 и ASTM за детски играчки.
В комплект от 37 артикула: 1 количка с размери 44 x 26 x 44, 16 аксесоара, 20 монети.

Дървеният магазин за сладолед PolarB има сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Можете да намерите продукта в магазин PLAYSENSE на адрес:

София - ул. "Цар Симеон" 55

София - бул. Черни връх 100, Paradise Center

Пловдив - ул. "Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!