Дървен магазин за сладоледи PolarB

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44054
+ -
175,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървен магазин за сладолед PolarB

Дървеният магази за сладоледи на Viga Toys - PolarB е друга успешна сюжетно-ролева игра на тема готвене. Предназначен за модерни момичета и момчета над 3 годишна възраст.
Мини-магазинът се състои от количка за сладолед, 16 аксесоара и 20 монети. Тя позволява с децата да организирате реалистична игра. Малчуганите  лесно  се превръщат в ролята на сладкар или продавач на сладолед.
Количка на дървения магазин за сладолед е с 4 големи колела и удобна дръжка за бутане.

Магазинът за играчки е проектиран в нежни бели и розови тонове, и е оборудван със сребърен звънец за привличане на клиенти. Във витрината са подредени ярки десерти: сладолед и близалки, бутилка с топинг. Всяка топка сладолед има вграден магнит, благодарение на който се привлича към фунийката. Това придава още по-забавен характер на играта.
В задната част на количката има кутия за съхранение на монети. Там е удобно за малчуганите да изчисляват приходите и да поддържат касата в ред.

Играта с дървения магазин за сладолед на Viga Toys PolarB Магазин позволява да социализирате детето по спокоен начин, да му дадете основни познания за купуване и продажба. Тя е чудесна колективна игра за взаимодействието с другите деца.

Децата развиват въображение, двигателни умения на ръцете, възприемане на цветове и форми. Учат се да общуват, да се чуват и разбират по време на ролеви игри.

Дървеният магазин за сладолед на Viga Toys PolarB е изработен от екологичен материал в съответствие със стандартите EN71 и ASTM за детски играчки.
В комплект от 37 артикула: 1 количка с размери 44 x 26 x 44, 16 аксесоара, 20 монети. 

Дървен магазин за сладолед PolarB притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/