Дървен образователен календар с часовник РоlarB

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44056
+ -
30,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървен образователен календар с часовник PolarB

Дървеният образователен календар с часовник е подходящо игрово пособие за усвояване на понятието време за деца над 3 годишна възраст.

Времето е абстрактно понятие, но малчуганите придвижват по издълбаните улеи фигури на животни-дървени Слон, Ежко, Катеричка, както и облаче и това прави заниманието атрактивно. Посредством тях децата  отбелязват английските наименования на ден от седмицата, месец, част от денонощието и съответната дата. Ако детето е по-малко, вместо дати, му предложете да отброява с Ежко, следвайки цифровата редица на числата от 1 до 31. Сезоните се отбелязват със стрелка, а метеорологичното време със завъртане на кръга в горния десен ъгъл. 

Може да запознаете най-малките деца с часовника като им предложите да завъртят галямата стрелка и направят пълен кръг с нея, едва тогава малката стрелка се приплъзва на следващото число. На по-късен етап преминете към  запознаване с часове и минути.

Дървеният образователен календар с часовник от серията PolarB e подходящ както за домашни занимания, така и за детски образователни центрове. Алтернативно образователно пособие е дървеният календар часовник PLAYSENSE на български език, който може да откриете в магазини PLAYSENSE.

 

 

Дървената игра притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Размери на дървен образователен календар с часовник:

 

295х295х30мм

Тегло: 0,63 кг.

 

Посетете категориите "Образователни игри" за още подобни продукти от PlaySense