Дървена играчка VIGA - Швейцарско руло

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 51323
+ -
19,00 лв.
Характеристики
Характеристики

 Представяме ви забавната и образователна дървена играчка VIGA - Швейцарско руло, която ще впечатли вашето дете със своята уникалност и забавление.

Тази дървена играчка представлява интересен модел на класическото швейцарско руло - едно от най-иконичните символи на ръчната изработка. Изработана със специално внимание към детайлите, играчката предлага реалистичен дизайн, който се радва на любопитството на децата и ги приковава към играта.

С Швейцарското руло на VIGA децата ще развиват своите моторни умения и съобразителност, като се забавляват и се упражняват в ръчната дейност. Това е прекрасна възможност за тях да се занимават с ролеви игри и да изживеят удовлетворение, като поемат ролята на майстори-шивачи.

Играчката съчетава забавление с образование, като насърчава децата да развиват творческите си способности и да учат за причинно-следствените връзки при работата с механизми. Това е перфектният начин да ги запознаете със света на ръчната работа и да ги подкрепите да изразят своите умения и идеи.

Произведена от висококачествени материали, Швейцарското руло на VIGA е безопасна и здрава играчка, която ще служи за дълги часове на забавление и учене. Тя е подходяща за деца от различни възрасти и ще бъде прекрасен подарък за всяко дете, което обича да се занимава с ръчна работа и да развива своето въображение.

Не чакайте повече - поръчайте дървената играчка VIGA - Швейцарско руло и подарете на вашето дете незабравими моменти от забавление и творчество. Нека децата се потопят в света на ръчната изработка с тази страхотна играчка от VIGA!

Подходящ продукт за 18+месеца.

Размер на продукта: 95х80х70мм

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

 Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 1 до 3 г. и от 3 до 5 годишна възраст" и "Детски дървени кухни и аксесоари".

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!