Дървен 3D пъзел с пирати

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50077
+ -
39,00 лв.
Характеристики
Характеристики

50077 Дървен 3D пъзел с пирати на Вига Тойс представлява вълнуващ начин за развиване на уменията за сглобяване и въображение на вашето дете. Този уникален 3D пъзел предлага забавна и образователна игра, която ще забавлява вашето дете и го ще го насърчава да развива креативността си.

Съставен от висококачествени дървени части, този 3D пъзел с пирати е идеален за деца, които обичат предизвикателството на сглобяването и създаването на нещо уникално. Създаден с огромно внимание към детайла, този пъзел представлява невероятно преживяване за вашето дете.

Когато бъде сглобен, този 3D пъзел представя впечатляваща сцена с пирати, която е готова да вдъхнови въображението на вашето дете и да го отведе на пиратски приключения. Сглобяването на пъзела не само подобрява моториката на вашето дете, но и насърчава проблемното мислене и търсенето на решения.

С 50077 Дървен 3D пъзел с пирати Вига Тойс, вашето дете може да се потопи в свят на приключения и фантазии, създавайки не само пъзел, но и безброй истории и игри. Подарете на вашето дете възможността да разшири своето въображение с този уникален и забавен 3D пъзел.

Дървеният 3D пъзел-пирати притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

Размери на магнитнитен 3D пъзел пирати:

 

200х200х45мм

Тегло: 0,5 кг.

 Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Детски дървени играчки от 1 до 3 г. и от 3 до 5 годишна възраст“ “, "Конструктивни игри“ и "Дървени пъзели и сортери".

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!