Дървен 3D пъзел с пирати

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50077
+ -
39,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървен 3D пъзел с пирати

 

Магнитът сам по себе си е страхотен елемент. А включен в играчка е направо невероятен. От много малки децата са любопитни към всичко, което ги заобикаля. Изграждането на магнитната композиция с пирати не просто ще ги забавлява, заради приказността, която носи, а и ще ги научи на много нови неща. Ще се превърнат в едни малки откриватели, погълнати от "магическите" свойства на този елемент.

Магнитният пъзел с пирати е от типа 3D пъзел.Състои се от 11 части, които се подреждат в композиция едно върху друго чрез магнитна връзка.

 Любима игра на децата е игра с магнити. Привличането на магнитните части прави така,че частите да се задържат една върху друга. Магнитните блокчета са много добре закрепени за всяка част и дори не се забелязват на пръв поглед като отделни такива. Пъзелът е подходящ и за най-малките деца. При приближаване на две части една до друга, те се привличат и това кара детето да използва сила за да ги раздели. Игра с магнитни пъзели развива фината моторика, усета за баланс и равновесие.

Дървеният 3D пъзел-пирати притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

Размери на магнитнитен 3D пъзел пирати:

 

200х200х45мм

Тегло: 0,5 кг.

 Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Детски дървени играчки от 1 до 3 г. и от 3 до 5 годишна възраст“ “, "Конструктивни игри“ и "Дървени пъзели и сортери".