VIGA - 4 образователни игри за стена - Обличам се

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 51628
+ -
235,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървената образователна игра - Уча се да се обличам

Забавна и образователна игра "Уча се да се обличам" се състои от 4 различни панела, които ще помогнат на децата да упражняват своите малките ръце и пръсти, като да ги подготвят за самостоятелно обличане. Четири дъски с различни дрехи и аксесоари върху тях.

* Първата дъска е розова рокля – тук всяко малко дете ще се научи как да закопчава и разкопчава копчета, щраквания на ръкавите и да връзва панделка.

* Втората дъска е Раница с две катарами и цип. С нея децата се учат да закопчават и отварят ципове и катарами.

* Третата дъска е Обувки. С този панел детето ще има възможността да тренира едно от най-трудните и важни умения, а именно връзването на обувки. Освен това може да се тренира и фината моторика, като мъничетата се учат да промушват връзките.

* Четвъртата дъска е Панталон – джобчето отпред е залепено с велкро. Образователна играчка помагаща на малките деца да упражняват уменията, необходими за обличане сами. 

 С това пособие по системата Монтесори то изследва неизвестното, опознава света и се развива. Повторението на действията, които децата с удоволствие правят, е необходимо за запомнянето. Многократното повтаряне на тези действия ще им помогне  напълно да ги овладеят, да придобият бързина и сръчност. А това е така, защото те са им непознати и интересни. 

Образователните играчки развиват логиката, любопитството, наблюдателността, концентрацията, както и фините двигателни умения. Играта е подходяща за детски ясли и центрове, така и за дома. Снабдена с отвори за фиксиране и винтове за закрепване, която я прави лесна за монтиране.

Дървената образователна игра "Уча се да се обличам" притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGATOYS за България.

 

Можете да я откриете в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София – ул. "Цар Симеон " 55,

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

Размер на дървената образователна игра "Уча се да се обличам"

 

440х440х30мм

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 1 до 3 г. и от 3 до 5 годишна възраст" и "Играчки за стена".

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!