Магнитна стена с животни - Кът за игра

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50776
+ -
396,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Този магнитен кът за игра е нова серия игри за стена на VIGATOYS. Магнитната стена е композиция от 5 бели дъски, 4 дървени контейнера за съхранение, 4 дървени декоративни елемента ( животни). Тя е с красив дизайн и е подходящо пособие за детски градини, училища и центрове за работа с деца.

Магнитните бели дъски са привлекателни за децата, защото на тях подреждат магнитни фигури, букви, цифри, магнитни мозайки, пъзели, цялата гама от които предлагаме в PLAYSENSE. Тези упражнения децата с удоволствие повтарят отново и отново, а това стимулира въображението им, способства тренировката на ръката и координацията на движенията. Дървените контейнери се монтират под самите дъски и са удобни за съхранение на игри,магнитни принадлежности, флумастри за рисуване .

Заниманията, свързани с писане, рисуване, редене на магнитните дъски са атрактивни и занимателни за децата, спомагат те да бъдат активни, да бъдат творци. Когато пише или рисува на магнитната стена, детето се учи да координира своите действия, така че да оставя отчетливи знаци, да приплъзва ръката леко по гладката повърхност на магнитната дъска. Това е пряка подготовка в усвояването на механизма за писане.

Дървеният комплект магнитни дъски за стена притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

 

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Перущица" 8, Mall Plovdiv

 

Размер:1570х1140х90мм