Комплект дървени магнитни букви на латиница - 40 бр.

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50590
+ -
42,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Комплектът дървени магнитни букви включва 40 на брой дървети блокчета с малките латински букви, които децата могат да съчетават в думи.

Според Мария Монтесори чувствителният период за писането и четенето при детето започва малко преди тригодишната му възраст и продължава до шестата му година. Включвайте комплекта дървените магнитни букви на латиница в подходящо игрово занимание, за да се научи детето да ги разпознава и произнася. Играйте на звуци. Тези занимания ще помогнат на детето да осмисля звуковете, които съставят думите. Старайте се да произнасяте звуците правилно, след което предложете на детето да повтори това упражнение. Заедно потърсете съответната буква, изобразена на дървеното блокче. Стимулирайте тактилната и зрителна памет у детето, като му предложите с едната ръка да придържа дървеното блокче, а с другата да обходи плавно и бавно буквеното изображение, като в същото време произнася съответния звук. 

Всеки ден, преди да преминете към запознаване с новите букви, може да преговорите онези, които то вече знае. Превръщайте запознаването с малко на брой нови букви на латиница в игра. В замяна на това детето може да реши да продължи играта и само да открива нови непознати букви. За да преминете в съчетание на буквите в думи, подбирайте за начало кратки трибуквени думи.

Използвайки комплекта с дървените магнитни думи на латиница, Вие давате на детето ключовете към усвояването на писането и четенето с лекота. Магнитната страна на буквите дава възможност на детето да ги конструира в думи и кратки изречения, прикрепяйки ги върху магнитна дъска. Така детето с удоволствие ще се упражнява, а наученото ще има траен ефект. Разгледайте предложенията за магнитни дъски в магазини PLAYSENSE. 

 Този комплект с магнити  е изключително подходящ за училища, детски градини, обучителни центрове и обществени места. С него могат да играят едновременно няколко деца и да споделят своите емоции.

Дървеният комплект с магнитни букви на латиница притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

 

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Перущица" 8, Mall Plovdiv

 

Размер: 40х40х10мм