Дървена кола - Багер

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44517
+ -
22,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Дървена количка Багер е изработена, така че да бъде удобна за хващане в детската ръчичка. Детската количка е изработена от дърво в жълт цвят с красив дизайн. С нея, ние имаме възможност да запознаем детето с функциите и приложението на багера. Скоро то с удоволствие ще ги  включи в заниманията си в свойте сюжетно-ролеви игри.

Багерът е  земекопна машина,  снабдена с подвижна стрела, на която е монтирана кофа. Използва се за копане и повдигане на изкопния материал - пръст и друго.

Ние от Playsense сме на мнение,че детската игра не може да бъде разглеждана като само момчешка или само момичешка. Този булдозер в ранно детство дават възможност на децата от различен пол да имат възможност да пресъздават движението на превозните средства. Играта с коли, тяхното предвижване от едно място до друго създава правилно възприятие за посоки, движение, правила и други. Играта с различните превозни средста, които имат важна и неотменима функция в обществото привличат детското внимание и развиват въображението.

 

Дървеният багер притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Перущица" 8, Mall Plovdiv

 

Размер: 130х64х84 мм