Годишните времена(1 пъзел по избор) и календар

+ -
37,50 лв. 33,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Годишни сезони и календар:

Имате възможност да си изберете 1 пъзел от комплекта с годишните сезони.

С тези игри събудете детското любопитство. Те са забавен начин за мотивиране на децата да развиват различни умения: способност да се съсредоточават, да анализират, съпоставят, да усъвършенстват способността
наблюдателност и концентрация.
Времето е абстрактно понятие и с помощта на Календара, децата по достъпен начин осъзнават, че то се измерва в дни, месеци, сезони, минути, часове.
С пъзелите:Пролет, Лято, Есен, Зима детето може да се запознае с основните характеристики на всяко годишно време. Детето ползва собствения си сетивен опит. На него му е необходимо време да наблюдава околната действителност, да я възприеме, за да сглоби накрая пъзела от съставните му части.
Споделяме с Вас четири пъзела с различните годишни времена, за да изберете с Календара любимия сезон на Вашето дете.

 

Описание на дървеният календар на PlaySense

 

Българският календар е много добро помощно средство вкъщи, детската градина или училище при запознаване на детето с понятието време по достъпен и интерактивен начин. С него децата могат да играят и да се учат едновременно на часовника,дните от седмицата,годишните месеци,датите,метеорологичните условия и частите от денонощието.Има начин за закрепяне и към стена.

 

Дървеният календар-часовник е подходящ за деца над три годишна възраст

 

Te разпознават картинните символи за отделните отрязъци от време като утро, обед, вечер, нощ,времевите сезони, както и обозначенията за метеорологично време,което отразяват всеки ден в детската градина. В предучилищна възраст малчуганите се запознават с дни на седмицата, циферблата на часовника и кръглите часове. Дървеният календар Playsense e чудесно помагало в урочната работа в първи клас, което онагледява запознаването с минутите, равни на 1 час, с месеците и съоветните дати от месеца. Децата усвояват първо картинните символи, а след това цифрите, буквите и започват да четат надписите и цветните обозначения на български език от природния календар.

 

Улеснете вашето дете в използването на дървеният календар на PlaySense

 

Улеснявате детето като го с насочващи въпроси,а то само отразява отделните времеви интервали, посредством стрелките и движещите се плъзгачи/прозорчета/. Дървеният календар Playsense подпомага децата във възприемането на времето като абстрактно понятие, посредством онагледявянето на времевите интервали картинно на едно място. Играта с него развива детското мислене, внимание, умение за планиране, памет, реч. 


Описание на дървеният пъзел - Пролет

 

Дървената основа е с принтирана картина пролетен сюжет. Върху нея децата сглобяват двадесет и четири елемента със същата картинка.

 

Дървеният пъзел притежава сертификат за качество и безопастност на материалите EN71.

Вносител: ВАЛАНИ ТРЕЙД ООД, официален дистрибутор на VIGATOYS за България.

Можете да го откриете в магазини PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София - ул."Цар Симеон"№55,

София - Парадайс Център, бул."Черни връх" 100

МОЛ Пловдив-ул."Перущица"№8