Дървена картина - цветя

  • Кат. номер: 50685
+ -
20,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Дървената картина представлява квадрат с рамка, в който има графичен контур на цветя в саксия. Към нея са приложени и елементите( саксия и още 10 елемента), а както и четка с водни боички за оцветяване, които са безвредни. Качеството на материалите придава още по-голямо удоволствие от рисуването. Детето само рисува върху елементите с боичките, след което ги монтира на указаните места посредством тънко двойнозалепващо се тиксо. 

Упражненията, като рисуване са предназначени да тренират ръката, така че да е готова да пише. Развива художественото творчество, усета към красивото. Покажете на детето, как да отвори боичките и как да ги използва. Действайте етап по етап, като изваждате материалите и когато ги прибирате. Помогнете на детето като го подканвате да очертае рамката и да запълни фигурките с боичките. Това подготвя ръката, като развива мускулния контрол. По отношение на цветовете детето разполага с четка за рисуване и шест водни боички. С тях то може да рисува. Когато то завърши картината си, оставете я да исъхне. После покажете на детето как да се погрижи за пособията си, да измие четката си, да я насапуниса и изплакне. След което да я сложи в бурканче да съхне с космите нагоре, за да не се повреди.

Картината е с възможност за окачване на стена. Не забравяйте да изложите творбата му вкъщи или да я подарите на негов близък приятел. Подходящ продукт за 3години+.

 

Дървената картина - торта притежава сертификат за качество и безопастност на материалите EN71

Производител: VIGATOYS

Вносител: ВАЛАНИ ТРЕЙД ООД, официален дистрибутор на VIGATOYS за България.

Тази игра може да откриете и в магазини PLAYSENSE на ВАЛАНИ ТРЕЙД ООД:

София-ул."Цар Симеон"№55,

София-Парадайс Център, бул."Черни връх" 100

МОЛ Пловдив.

 

Размер на продукта: 225х225х6мм