Балансираща дъска

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50668
+ -
68,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Движението е начин за опознаване на света. Във възрастта над 3 години децата се интересуват от по-сложни действия. За тяхното изпълнение е нужна добра координация, свобода и изразителност на движенията. Играта за баланс може да ви помогне в това начинание.

Балансиращата дъска е платформа с изрязан лабиринт и четири разноцветни дървени топчици. От обратната страна е прикрепена масивна дървена полусфера. Качвайки се върху дъската децата се научават фино да балансират и да придвижват с крака дървените топчици по улея. По време на самостоятелната игра с дъската за баланс детето активно придобива двигателни умения и навици, въз основа на индивидуалните си интереси и желания.

Според Мария Монтесори: "Свободата на детето е естествено развиваща се вътрешна способност да избира най-доброто за себе си и за другите." С дъската за баланс ще дадете на детето възможност да изрази естествената си потребност от свобода на движенията, те ще стават по-точни, хармонични и координирани. Подвижната игра за баланс стимулира вътрешната мотивация у децата за движение, да са по-дисциплинирани, да умеят да концентрират вниманието си, да имат навика за самостоятелна работа.

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Перущица" 8, Mall Plovdiv

Размер на продукта: 450х300х50мм.