Дървена игра - Пазар/Театър

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50949
+ -
178,00 лв.
Характеристики
Характеристики

За детето потребността да расте и се развива е естествена и жизненонеобходима. Всеки нов предмет, който то открива, му помага да опознае света, а познанията си претворява в любими игри. Играта на куклен театър и пазар е такава за малчуганите.Помните ли радостта, която сте изпитвали, когато като деца сте играли на театър или куклен театър и сте искали да повтаряте играта отново и отново. Децата с удоволствие играят на куклен театър, защото в тази игра на въображение реалност и фантазност се преплитат.  Те с  интерес  виждат как благадарение на техните усилия  пред погледа на зрителя оживявят предмети, пресъздават взаимоотношения, импровизират, свободно изразяват емоции, контролират света около себе си.

Тази игра е комбинация от две различни игри.От едната страна е параван за куклен театър със завеса и черна магнитна дъска.Той  е подходящ за ръкавични кукли,кукли на пръчка и на пръстче.На магнитната дъска децата могат да изписват с магнитни букви,цифри или с тебешир информация за предстоящо представление.

Другата страна е щендер за магазин.Комлектът съдържа 20 бр. дървени плодове и зеленчуци.Те се нареждат на стелажи,зад  прегради,където могат да се излагат и други продукти,с  цел игра на магазин.

Размери на продукта: 1000х530х270мм

Тегло: 5,25 кг.