Детско дървено колело за баланс Дъга

  • Марка: Classic World
  • Кат. номер: 60002
+ -
179,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Детско дървено колело за баланс  от Classic World 

Classic World ви представя колелото за баланс  - перфектното средство, с което вашето дете може да изгради баланса си и да се забавлява в същото време. Това колело предлага безценни уроци на малчуганите ви, като им помага да се развиват физически и когнитивно.

Учим Се да Балансираме: Колелото за баланс  е идеалното начало за малките велосипедисти. То им позволява да учат балансирането преди да научат да карат обикновен велосипед.

Ярки Цветове и Уникален Дизайн: Със своите ярки цветове и дизайн, колелото привлича децата и ги вдъхновява да изследват света около тях.

Развиване на Физически Умения: Колелото за баланс е чудесен начин за усъвършенстване на физическите умения като координация, сила и баланс.

Екологично и Сигурно: Classic World използват висококачествени и безопасни материали при производството на своите играчки.

Идеален Подарък: Това детско дървено колело за баланс е перфектният подарък за малките авантюристи и техните родители, които ценят активната и образователна забава.

С колелото за баланс от Classic World, вашето дете ще развива уменията си, докато се забавлява и изследва околната среда. Предоставете им началната стъпка към велосипедистите и насърчете техните приключения на две колела!

 
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!