Дървен готварски комплект VIGA – бял

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44693
+ -
35,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървен готварски комплект с ръкавица

Замисляли ли сте се, че дори известните готвачи някога са били деца? Може би любовта им към професията е започнала, когато са приготвяли първите си кулинарни шедьоври от пясъка с нотка на важност.
Детски кухненски комплект Viga Toys Тази играчка дървена прибори в бял цвят ще зарадва момчета и момичета над 2 годишна възраст. Комплектът ще ви позволи да се потопите в магията на собствената си кухня. Детето ще може самостоятелно, без помощта на възрастни, да приготвя свои собствени виртуални ястия и дори да ги подправя с въображаеми подправки от дървените солнички за сол и пипер. Млад готвач може лесно да изпържи бъркани яйца с играчки или да сготви импровизирана супа с прибори от комплекта.

Детският кухненски комплект съдържа: тиган с яйце и тенджера с капак, шпатула и черпак, две солници за подправки, ръкавица за фурна. Съдовете са изработени от дърво, боядисани в сиви и бели тонове. Всички дървени играчки са детайлни и изглеждат възможно най-реалистични.

С този набор от готварски игри ролевите игри ще станат още по-интересни. Децата ще могат да дадат воля на въображението си и да приготвят различни ястия, ще почерпят близки и приятели. Тези игри развиват социални и комуникационни умения, увереност и независимост.

Игралният комплект от Viga Toys се препоръчва за детски градини и центрове за развитие.

 

Производител: VIGA Toys

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGA Toys за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. “Цар Симеон ” 55

София – бул.”Черни Връх ” 100, Paradise Center

Пловдив – ул.”Христо Г. Данов” 7 /срещу Куклен театър/

Размери на продукта:

Тегло: 0,54 кг.

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 1 до 3 г. и от 3 до 5 годишна възраст” и “Детски дървени кухни и аксесоари“.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!