Дървена низанка за дърпане - локомотив, LUCY&LEO

  • Марка: LUCY&LEO
  • Кат. номер: LL157
+ -
15,90 лв.
Характеристики
Характеристики

Низанката е създадена с внимание към развитието на малките умове, тази играчка предоставя неповторимо преживяване, докато децата изучават основни понятия и форми, развиват своите умения и се забавляват.

Какво прави Низанката толкова специална?

  • Учи децата основни понятия: Чрез низането на части от локомотива, децата се запознават с понятия като "едно" и "много", "отгоре" и "отдолу", докато същевременно развиват своето разбиране за геометрични форми и основни цветове.

  • Развива фините двигателни умения: Докато децата нижат частите на локомотива, те подобряват своите фини двигателни умения и координацията, като развиват и своята моторика.

  • Стимулира развитието на речта и мисленето: Низанката допринася за развитието на речта на детето, като му предоставя възможност да комуникира за формите, цветовете и понятията, с които се запознава. Освен това, играта стимулира мисленето и аналитичните умения.

Изработена с грижа от качествени материали: Низанката е изработена от букова дървесина - нежно и изискано дърво с красива текстура. Боядисана е с бои на водна основа, гарантирайки безопасността на вашето дете. Всички дървени части са гладки и внимателно полирани, а колелата са монтирани на метални винтове.

Размер:11x8.3x9.5см

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!